Blijf op de hoogte van (online) conscious dance events
AANMELDEN

SuryaSoul - Conscious Dance 

"Het geheim om je leven te veranderen van stressvolle 'moetjes' naar een vrij bestaan vol levensvreugde." 

Of je nu al helemaal fan bent van vrij dansen (5 rhythsms, ecstatic dance) of er nog nooit van hebt gehoord, maakt niet uit! Want waarschijnlijk ben je hier omdat je teveel moet van jezelf en je niet weet hoe je de controle kan loslaten.

Gaat de doe-modus direct aan wanneer je van je yogamat afstapt? Blijven de to-dolijstjes voorbij komen als je op je meditatiekussen zit? Of ben je zelfs te druk om ruimte te maken in je agenda voor meer vrijheid en zelfliefde?

Het aanbod rondom een bewuster en gelukkiger leven is overweldigend. Trust me, I know. Ik heb van alles geprobeerd maar ik heb nog nooit iets ontdekt dat je zo snel vrij maakt van je eigen (negatieve) gedachtes en binnen 'no time' laat stralen.

En daarin ben ik niet de enige. Er is een soort olievlek aan het onstaan van vrije dansers & SuryaSouls die geraakt zijn door de dans en het vuurtje dat weer is aangestoken graag doorgeven. Ben jij de volgende? 

Dans Jezelf Vrij en Vier Het Leven

Ervaar door Suryasoul 

  • Hoe je van moeilijk beslissingen kunnen nemen en teveel 'moetjes' naar een vrij leven beweegt 
  • Hoe je je vrijer voelt gedurende de dag door slechts 1 uur van je dag te besteden aan SuryaSoul
  • Hoe fijn het is om verbonden te zijn met andere free spirits, die net als jij het leven vieren 
  • Hoe je uit je hoofd komt en in je lichaam 
  • Hoe belangrijk de juiste muziek is om dieper te zakken in je lichaam
  • Hoe je chakras werken en hoe je de chakras voor je laat werken
  • Hoe je volledig je eigen dans kunt dansen en helemaal jezelf kunt zijn 
  • Wat er in de weg stond om je vrij te voelen 
  • De balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie 
  • De kinderlijke en speelse kant in jezelf. Laat je energie vrij stromen en ervaar lichtheid en plezier in je lezen

Lonneke over suryasoul 

Tijdens haar rondreis door India ontdekte Lonneke in de Auroville community de conscious dansvorm SuryaSoul. Het was alsof haar ogen verder opende en haar innerlijke licht meer ging stralen. Geraakt in haar hart en zo vrolijk als een kind besloot ze de SuryaSoul teacher training te volgen in Mallorca.

De dans herinnert haar aan de speelsheid en vrijheid van het leven.“Ik kon heel hard zijn voor mezelf. De lat hoog leggen en het goed willen doen voor mijn omgeving. SuryaSoul leert mij om het leven niet zo serieus te nemen, liever te zijn voor mijzelf, te lachen om mijn imperfectie en vooral plezier en flow te ervaren en dat gun ik iedereen.”

"The only dance we can dance is our own dance" ~ Lonneke Zintel 

over SuryaSOuL

SuryaSoul is een bewuste dans gebaseerd op het chakrasysteem, de Tao en Integrale Yoga filosofieën. We dansen in een cirkel, ook wel mandala genoemd. ‘Surya’ betekent zon in het Sanskriet en ‘soul’= ziel. De dansvorm heeft deze benaming omdat het je ziel laat stralen als de zon. Deze dansvorm is voor iedereen die het leven wil vieren! 

De oprichters van SuryaSoul, Philippe en Sabine, hebben deze dansvorm gecreerd als 'dance of life'. Waarbij bewustzijn en levensviering belangrijke peilers zijn. 

"In your heart there is no distance, only space" ~ Philippe Beaufour 

"As a SuryaSoul you practice to shine like the sun, from soullevel, to celebrate life and share this with others" ~ Sabine Zweig

"Wat een fijne dansworksop van Lonneke was het. Ze houdt een prachtige ruimte en heeft een stralende energie. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak. Samen maakten we een super mooie dansreis. Dankjewel Lonneke"

Sofie Kleefstra

Dansen met Lonneke was heerlijk! In het begin zoveel meer op slot als later! Dankjewel Lonneke!!! Op het derde nr echt eentranenwaterval! Maar prachtig! Dankbaar! En zo mooi wat dat je zei; dansen vóór jezelf en dóór jezelf! Dit hielp mij... mijn lijf ging leiden daarna! Zo fijn!

Sylvia Schrama

"The dance with Lonneke is always powerful and playful. It doesn't matter if the dance takes place in a virtual online dance space or in a real space. I feel so powerful after dancing SuryaSoul with Lonneke."


Swantje Tholund

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

News + dances in your email
Aanmelden
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl