Wild & Free

Dance Ritual
In 30 minuten per dag naar een Free Spirit

Wordt de vrije ziel die jij bent

"Hoe Je Jezelf Binnen Eén Maancylus In 30 minuten Per Dag Van Control Freak Naar Free Spirit Danst."

Wat moet jij van jezelf? Sta je daar weleens bij stil? Hoe vaak doe je iets omdat je je schuldig voelt? Wat ervaar je als je een keer 'nee' zegt? Merk je dat je jezelf afstraft als je iets 'niet goed' doet? 

Oh men, ik ken dit gedrag als geen ander. Een aantal jaar geleden was dit heel normaal voor mij. Ik moest mezelf pushen om het maximale uit het leven te halen. Ik moest meer klanten, meer geld, meer afvallen, meer....... 

Totdat ik erachter kwam dat dit me niet gelukkig maakte. Ik was mijn  speelse kant en vrolijke energie helemaal kwijt. Ik wilde weer vrij zijn! Niet meer leven vanuit controle, maar vanuit flow, intuitie en speelsheid. 

Wat had ik dat gemist zeg....! Vooral nu ik door het dansen heb ontdekt hoe f*cking speels het leven kan zijn. Dat je van het leven echt een bruisend feestje kan maken als je luistert naar je intuitie en je bevrijd van die strenge majoor in je hoofd - die je continu afstraft omdat het niet goed genoeg is. 

Tijdens deze Wild & Free Dance Ritual wil ik je dat cadeau ook laten ervaren. Jezelf bevrijden (van je eigen strengheid) om volledig te kunnen connecten met je 'wild feminine' en free soul! Zodat je kunt leven vanuit  intuitie, flow en het leven gaat vieren. 

Hoe werkt het? 

Op 5 juli start de volgende maancylus. Tot die tijd kun jij je aanmelden voor de Wild & Free Dance Ritual. Nadat je een ticket hebt bemachtigt krijg je een uitnodiging voor de 'secret Insta' waar we samen komen met de Wild & Free spirits die net als jij meer willen leven vanuit speelheid, intuitie en flow. 

Op zondag 5 juli starten we om 20:00 uur s'avonds met een openingsceremonie (mocht je er niet bij kunnen zijn, no worries, ik neem het op). Vervolgens dansen we een hele maan(d) iedere doordeweekse ochtend van 09:00 tot 09:30 uur. Je kunt er ook voor kiezen om de dans later of eerder op de dag te doen. 

In totaal zijn er 5 dansvideo's van +/- 30 minuten. Deze dansen herhalen we 4 x om de maand vol te dansen.  Op Instagram kun je je ervaring en proces delen met de andere vrouwen, het is een besloten en veilige omgeving. Er komen pas nieuwe vrouwen bij, als de maancyclus is afgerond. 

De deuren openen weer op: 

* 5 juli | tijdens Buck Moon | 12:44 
* 3 augustus | tijdens Sturgeon Moon | 11:59 
* 2 september | Tijdens Corn Moon | 1:22 

Ervaar Tijdens De Wild & Free Dance Ritual: 

  • Hoe je leven eruit ziet als je meer speelsheid toelaat
  • Hoe je van het leven kan genieten als je jezelf toestaat om vrijer en wilder te zijn
  • Hoe fijn het is om iedere ochtend te starten met dansen 
  • Hoe je veel gemakkelijker nee kunt zeggen tegen dingen die niet goed voelen
  • Hoe je steeds meer gaat connecten met je intuitie en meer flow ervaart in je leven
  • Hoe erg je het gemist hebt om je vrij te voelen, niet teveel te moeten en te genieten van het moment
  • Hoe je nog meer kunt connecten met je sensuele kant en automatisch vrouwelijker voelt
  • Hoe je steeds meer gaat leven vanuit je kern en authenticiteit 
  • Hoe je onderscheid maakt tussen jouw verlangens en die van een ander
  • Hoe je het leven kunt ervaren als feestje vol magie en dankbaarheid 

Hey, I heard you were a wild one!

Deze dansmaand is voor:  

*     Vrouwen die willen connecten met hun wild feminine
*     Vrouwen die zichzelf authentiek willen uiten 
*     Dance lovers 
*     Free spirits 
*     Voor iedereen die zich Wild & Free wil voelen 

Maar ook voor vrouwen die...

*       Weerstand voelen om zichzelf te bevrijden
*       Die niet speciaal houden van dansen maar wel van bewegen
*       Zich nog een beetje onzeker voelen over hun wilde of vrije kant 
*       Zich schamen voor hun sensuele kant 
*       Zijn gestraft voor hun sensuele of speelse kant  

Get yourself a ticket sister 

Cadeau 

Koop nu je ticket en krijg de Wild & Free meditatie (14,95 euro) GRATIS .

Bonus 

Toegang tot de Wild & Free Spotify playlist 

Lonneke guided me and the group with her radiating energy of pure love. She encourages you with her enthusiasm on this magical journey of SuryaSoul Dance. The expression of the dancemoves enables me to feel more space, clearness and freedom within my body and beyond. Dancing SuryaSoul is also so much fun, joy and a vibrant feeling to start my day with. I love it. Feeling grateful. <3

Joyce Yuen

Onwijs leuke workshop van Lonneke gehad. Ze geeft het op een hele open en toegankelijke manier. Er zit ook een mooie opbouw in de workshop, waardoor je er naartoe werkt en je vrij voelt om te doen waarvan ik misschien eerst dacht dat ik het niet zou durven / ongemakkelijk bij zou voelen. Ik denk ook dat hoe vaker je het doet, hoe meer je uit je hoofd komt en in je lijf.
Heel leuk! Thanks Lon! X

Marloes Slagter

"De dans raakte mij ontzettend en ik kreeg in één klap meer contact met mijn sensualiteit en lichaam. Ik had al eerder kennis gemaakt met dansen en sensualiteit maar vond de muziek en begeleiding van Lonneke super fijn. Waardoor ik een stap dieper kon gaan. Het is heerlijk om even niets te hoeven en gewoon alleen maar te dansen en voelen. Het is een leuke manier om contact te maken met lichaam, emoties en sensualiteit. "

Deidre Egberink

About Lonneke 

Lonneke is een gecertificeerd SuryaSoul Dansdocent en een 'dance lover of life'. Naast SuryaSoul danst ze ecstatic dance & 5 rhythms. Ze liet haar succesvolle communicatiebureau achter zich om te verbinden met haar kern en intuitie. Na een lange reis door Azië startte ze Break Free Society. Lonneke woont op het zonnige eiland Ibiza, maar is door de huidige crisis weer in Nederland. Ze is super gemotiveerd om de Free Spirit Vibes te blijven verspreiden waar ze ook is. Het is haar missie om de magie van het leven weer terug te brengen door dans, meditatie en rituelen. Je kunt bij haar terecht voor retraites, (online) trainingen en workshops. 

"Wat een fijne dansworksop van Lonneke was het. Ze houdt een prachtige ruimte en heeft een stralende energie. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak. Samen maakten we een super mooie dansreis. Dankjewel Lonneke"

Sofie Kleefstra

Dansen met Lonneke was heerlijk! In het begin zoveel meer op slot als later! Dankjewel Lonneke!!! Op het derde nr echt eentranenwaterval! Maar prachtig! Dankbaar! En zo mooi wat dat je zei; dansen vóór jezelf en dóór jezelf! Dit hielp mij... mijn lijf ging leiden daarna! Zo fijn!

Sylvia Schrama

"The dance with Lonneke is always powerful and playful. It doesn't matter if the dance takes place in a virtual online dance space or in a real space. I feel so powerful after dancing SuryaSoul with Lonneke."


Swantje Tholund

1 maan(d) dans, meditatie & rituelen

Let's dance to the sun, the moon & the stars.