Dans Op Ibiza 
vanuit je woonkamer maak CONTACT MET JE gevoel en Intuitie   

Dans 1 maancylus (28 dagen) mee op de mooiste plekken van ibiza Vanuit je woonkamer.

4 dansvideo's & meditaties + 1 maancircel om te connecten met je flow, speelsheid en sensualiteit. 


Meer sensualiteit en speelsheid in je leven? 


Ik kan je zeggen dat deze 28 dagen je leven gaan veranderen. Dat je nooit meer streng zult zijn voor jezelf. Dat je vanaf nu altijd handelt vanuit je intuitie en je niet laat lijden door je angsten.  

Maar ik wil niet focussen op je angst, strengheid of tekort. Dat hebben we al lang genoeg gedaan! 

Ik wil je juist meenemen op een pad van speelheid en lichtheid. En dit pad gaat juist om het omarmen waar je nu bent. Je staat jezelf simpelweg toe om meer plezier te ervaren in je leven. Shift je mindset en focus. 

Kies voor plezier en speelsheid in je leven. 

Laat je niet langer misleiden door angst

Het is zo easy om te focussen op wat je nog niet hebt. Maar kijk eens wat je al wel hebt. 

Je bent al zo goed bezig. Waarom jezelf blijven afwijzen? Terwijl je ook bezig kunt zijn met genieten van je leven op dit moment. 

En dat is wat we gaan doen. De komende maancyclus stap je samen met andere vrouwen volledig in het genieten van jezelf en je leven. It's time to celebrate life! 

Waarom zou je meedoen?

Omdat je simpelweg kiest voor meer plezier in je leven. Je gaat niet bij de pakkeneer zitten omdat vliegen lastig is. Je haalt Ibiza gewoon lekker naar je eigen woonkamer. 


Na deze 28 dagen: 

*    Heb je lekker vrij gedanst 

*    Voel je je licht en lekker in je vel

*    Voel je je sensueel en vrouwelijk

*    Durf jij jezelf te laten zien  

*    Ben je vrij in je expressie

*    Ben je zachter voor jezelf 

*    Vertrouw je jezelf en je pad

*    Kies je voor een speelse aanpak 

*     Voel jij je dankbaar voor het leven 
 

Meer lezen

INHOUD PROGRAMMA

Ibiza Vibes, Dance, Sisterhood 

IEDERE VOLLE MAAN KUN JE INSTAPPEN


Iedere volle maan start er een nieuwe cyclus en kun jij mee doen met de 28 dagen vol dans, meditatie en sisterhood. Koop vandaag je ticket en ontvang een mailtje met de voorbereidingen op 28 dagen vol magie, speelsheid en sensualiteit. Meedoen kan overal ter wereld. De Ibiza vibes komen naar je toe. 

WAAROM IBIZA?


Ibiza staat bekend om haar transformatieve werking. Het eiland is al sinds de hippietijd een  spiritueel bedevaartsoord, waar tijd niet bestaat en magie toegankelijker is. 
Wat als je nú kunt dansen op de mooiste plekken van het magische eiland Ibiza vanuit je eigen woonkamer?

DANSEN ALS TOOL NAAR JE GEVOEL EN INTUITIE 


Dansen is al eeuwenlang een manier om nog meer te zakken in je lijf en je volledig te laten leiden door je lichaam. Het is de perfecte plek om alles los te laten wat je niet meer dient. Om jezelf volledig te uiten. En om het leven te vieren. Of je nu bij een eeuwenoude stam komt of in een ordinaire kroeg. Dans is overal! 

De dansen die ik voor jullie heb opgenomen zijn speciaal gericht op het connecten met je gevoel en intuitie. Ik nodig je uit om je te verbinden met je eigen flow, speelsheid en sensualitiet. Zodat je de sensaties van je gevoelswereld beter leert kennen en je verbinding met je hart en intuitie versterkt. 

INHOUD PROGRAMMA 

Ibiza vibes, Dance & sisterhood 


VOLLE MAAN CEREMONIE 


Tijdens de volle maan start je reis naar nog meer plezier, flow, speelsheid en sensualiteit.

Een volle maan ceremonie is het perfecte moment om te delen wat je los wilt laten en waar je meer van wilt in je leven. Je deelt je intenties voor de komende maan cyclus en je sisters ondersteunen je door te luisteren en 'space te holden' voor jouw hele zijn. Voel de liefde en verbinding met de groep! Weet dat we samen licht en liefde verspreiden in onze dans en meditaties. 

MEDITATIES ALS TOOL NAAR JE GEVOEL EN INTUITIE 


Mediteren is de beste tool om te zakken in je lichaam. Om naar binnen te keren en je af te zonderen van alle prikkels om je heen. 

Om je proces te ondersteunen ontvang je wekelijks een geleide meditatie. Deze meditaties zijn erop gericht om je naar een hogere trillingsfrequentie te brengen. In dit moment ervaar je liefde, licht en speelsheid. 

Cadeau bij deze training ochtendritueel 
(t.w.v. 45 euro) 


Ontvang een ochtendritueel dat je thuis kunt doen om je nog beter af te stemmen op je authentieke zelf. Zodat je nog beter kunt luisteren naar je natuurlijke flow en intuïtie. 

Lonneke guided me and the group with her radiating energy of pure love. She encourages you with her enthusiasm on this magical journey of SuryaSoul Dance. The expression of the dancemoves enables me to feel more space, clearness and freedom within my body and beyond. Dancing SuryaSoul is also so much fun, joy and a vibrant feeling to start my day with. I love it. Feeling grateful. <3

Joyce Yuen

Onwijs leuke workshop van Lonneke gehad. Ze geeft het op een hele open en toegankelijke manier. Er zit ook een mooie opbouw in de workshop, waardoor je er naartoe werkt en je vrij voelt om te doen waarvan ik misschien eerst dacht dat ik het niet zou durven / ongemakkelijk bij zou voelen. Ik denk ook dat hoe vaker je het doet, hoe meer je uit je hoofd komt en in je lijf.
Heel leuk! Thanks Lon! X

Marloes Slagter

"De dans raakte mij ontzettend en ik kreeg in één klap meer contact met mijn sensualiteit en lichaam. Ik had al eerder kennis gemaakt met dansen en sensualiteit maar vond de muziek en begeleiding van Lonneke super fijn. Waardoor ik een stap dieper kon gaan. Het is heerlijk om even niets te hoeven en gewoon alleen maar te dansen en voelen. Het is een leuke manier om contact te maken met lichaam, emoties en sensualiteit. "

Deidre Egberink

DIT KRIJG JE: Doe mee met deze training voor 10 euro per dag. 28 dagen vol lessen, dansen, meditatie en moonceremonie met een totale waarde van €459.

*     4 x 40-45 min. DANSVIDEOS  op de mooiste plekken van Ibiza met begeleiding om te zakken in je sensualiteit en speelsheid
(t.w.v. € 280)

*     4 x 20-25 min. CHANNELED MEDITATIES om te verbinden met je gevoel en intuïtie
(t.w.v. 99 euro) 


*     1 x 2 uur MAANCEREMONIE - Opening van de 28 dagen. Sharen en connecten met tribe sisters. 
(t.w.v. 35 euro) 

*      1 X 15 min. Ochtendritueel om te luisteren naar je gevoel en intuïtie
(t.w.v. 45 euro) 

NU voor € 279

"Wat een fijne dansworksop van Lonneke was het. Ze houdt een prachtige ruimte en heeft een stralende energie. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak. Samen maakten we een super mooie dansreis. Dankjewel Lonneke"

Sofie Kleefstra

Dansen met Lonneke was heerlijk! In het begin zoveel meer op slot als later! Dankjewel Lonneke!!! Op het derde nr echt eentranenwaterval! Maar prachtig! Dankbaar! En zo mooi wat dat je zei; dansen vóór jezelf en dóór jezelf! Dit hielp mij... mijn lijf ging leiden daarna! Zo fijn!

Sylvia Schrama

"The dance with Lonneke is always powerful and playful. It doesn't matter if the dance takes place in a virtual online dance space or in a real space. I feel so powerful after dancing SuryaSoul with Lonneke."


Swantje Tholund

NA DEZE TRAINING: 

*    Kun je beter keuzes maken die kloppen voor jou. 

*    Ben je beter in staat om te werken vanuit flow 


*    Voel je je krachtiger en zelfverzekerder


*    Kies je vaker voor plezier en avontuur 


*     Je bent vrolijker en trekt nieuwe mensen aan die passen bij je nieuwe vibratie 


*    Je steekt je vrienden en partner aan met je speelsheid en sensualiteit