Feminine Expression Retreat

28 mei tot 1 juni 2022 in Ibiza 

feminine retreat in ibiza 

5 dagen op het magische & vrouwelijke eiland - Ibiza.

Expressie van je feminine essence in Dans, Soundhealing, Emotional Release & Stembevrijdijng.

Deze transformatieve reis biedt je de mogelijkheid om het oude los te laten en je helemaal te verbinden met jouw vrouwelijke essentie. Je voelt je bevrijd, verbonden met je diepste zijn en krachtig in je feminine energy.

Je waant je in een oase van rust in een grote finca met zwembad, luxe ligbedden en binnen en buiten ruimtes voor workshops.

Onze chef serveert elke dag een heerlijke healthy brunch en delicious diner voor ons.

Ervaar de magie van Ibiza, de azuurblauwe zee, de helder witte stranden, de prachtige sunsets, de krachtrots Es Vedra en de godin van het eiland Tanit.

Een super mooie ervaring in Sisterhood en jij kunt er nog bij zijn!

Bekijk de video voor de sfeerimpressie van de vorige retreat! 

Prive kamer uitverkocht!

Voor wie is deze retreat: 

Deze retreat is speciaal voor vrouwen.
Vrouwen die voelen dat ze zich meer willen verbinden met hun zachtheid.
Vrouwen die echt voor zichzelf willen kiezen.
Vrouwen die willen zakken in hun ware essentie.
Vrouwen die zich niet langer laten leiden door de verwachtingen van buitenaf maar kiezen voor een leven vanuit hun hart!
Leren leven in vertouwen en overgave. 
Jouw leven. Jouw pad!

Heerlijk & Healthy 

Abi is onze chef voor de retreat. Ze bereid de lekkerste vegetarische gerechten. 

Dit is een belangrijk onderdeel van de retreat en wordt altijd erg gewaardeerd. 

Abi staat vooral bekend om haar heerlijke deserts. 

RETREAT VILLA 

De luxe retreat villa bevindt zich in het Noorden van het eiland in de valley van San Lorenzo. We hebben alle ruimte om onszelf vrij te kunnen uiten en hebben luxe ligbedden, een zwembad en genoeg binnen en buiten faciliteiten om ons af te stemmen op het weer. 

Over lonneke

Lonneke begeleidt vrouwen in de verbinding met hun authentieke expressie. Dit doet ze voornamelijk door dans, soundhealing en meditaties. 

Je voelt je lichter, stralender en vrijer na een sessie of retreat met Lonneke. 

Lonneke woont op Ibiza en is sinds 2012 bezig met haar spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd waaronder de SuryaSoul Teacher Training, basis training familie opstellingen, meditatie trainingen. Ze blijft zich ontwikkelen op het pad van tantra en authentieke expressie. 

Soulexpression through movement & sound

"Ik breng je in contact met je authentieke expressie en verbind je met sensualiteit, speelsheid en leven vanuit je kern en in afstemming met de natuur." 

Ervaar de vrijheid in jezelf

Ontdek de Expressie van je ziel + connect met je feminine flow

 Het volgende is inbegrepen in deze prijs:

* Onbijt, healthy snacks & Diner bereid door een Abi onze prive chef
* 4 overnachtingen
* Gebruik van alle faciliteiten die de villa biedt waaronder het zwembad en zonnebedden.
* Dagelijks workshops 
* Meditaties
* Dans 
* Excursie naar krachtplekken op het eiland 
* Een middag naar de Tanit Cave - de godin van Ibiza

* Excl. Vlucht en vervoer naar de villa

Jeannette van Hoek 

Wat een fijne combi zijn deze twee prachtige dames, ook in wat ze doen tijdens het programma. Zoveel nieuwe dingen geleerd en ontdekt. Zoveel nieuwsgierigheid gewekt voor de toekomst! 

Supergezellige en fijne groep “meiden” op een adembenemende locatie. Dansen op gevoel, hoe heerlijk!! De kaarten die  ik pakte en zo passend en ontroerend waren. De yoga die triggerde niet te streng te zijn voor mezelf. De lieve woorden! En het heerlijke eten van Abi, al net zo verrassend!! 

De Tanit Cave met de mooie klanken van Lonneke en de avond bij Es Vedra in de grot & daarna dansen bij Sunset Ashram waren echt magisch, Ibiza heeft mijn hart nog meer gestolen. 

Jilby Rahantokam

De chille vibe van Lonneke en de heerlijke cacaoceremonie zorgden ervoor dat ik geen moment getwijfeld heb om mijn ticket naar Ibiza te boeken. 

Alle dagen verliepen super ontspannen met een programma wat voor mij precies goed was qua afwisseling tussen programma en vrije tijd. De groep vrouwen waarmee ik deze dagen heb doorgebracht waren fantastisch en alles voelde als een vriendinnen-vakantie met een spirituele touch! Genieten, tijd om te praten, te dromen, te groeien, te voelen, los te laten, te dansen, te lachen, te schreeuwen en te huilen! 

Abi heeft ons de hele week voorzien van fantastisch eten, waar ik ook nog regelmatig naar terug verlang! Ik heb me geen beter eerste retreat kunnen wensen en zou er zo nog 100 van deze willen!

Elizabeth 

"Ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Deze retreat bracht me in mijn vrouwelijke kracht. Ik heb geleerd om mezelf toe te staan om zacht te zijn en nog meer te luisteren naar mijn eigen flow.

We zijn naar de Tanit Cave geweest en daar heb ik mijn eigen stem weer herontdekt. 

De reis heeft me terug gebracht naar zachtheid. Minder moeten. Meer flow."

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

News + dances in your email
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl