Full Moon - Ibiza retreats
4 daagse groepsretreats rond volle maan

Van controle naar vertrouwen

STEM je af op het hier & Nu 

Je staat op een kruispunt in je leven. Je voelt dat het oude niet meer werkt. Maar angst en controle staan je 'next step' in de weg. Je wil stoppen met die baan maar durft niet. Je wil je dromen achterna maar weet niet hoe. Je wil iets doen wat je echt vervulling geeft, maar weet niet wat het is! 

Een leven vanuit flow en vertrouwen, vraagt om het loslaten van controle. Leven in het hier en nu. Afgestemd op wat klopt in het moment. 

Niet logisch maar magisch je leven leiden.

Retreat yourself

Iedere volle maan krijg je de mogelijkheid om het vliegtuig in te stappen en je van donderdag tot zondag onder te dompelen in de Ibiza magic. Samen met een groep vrouwen leer jij je af te stemmen op het moment.

Je leert om de controle los te laten. Laat je niet langer tegenhouden door je angsten. Maar leef vanuit vertrouwen op jezelf en je intuitie. 

Laat oude emoties en overtuigingen los en zuiver je systeem zodat je je volledig kunt openen voor het moment en jouw potentieel.

Waarom ibiza? 

Ibiza heeft iets magisch. De natuur, de mooie baaitjes en de hoge trillingsfrequentie op de krachtplekken van het eiland helpen je om makkelijker af te stemmen op het moment. 

Je leeft hier automatisch meer in flow. Leert om te vertragen en om te verbinden met de feminine flow. Het geeft je net dat duwtje in de rug om je leven anders in te richten. Van controle naar vertrouwen. 

Wat deze retreat zo bijzonder maakt

-Practise what you preach-

  • Er is geen vastomlijnd programma. Je geeft je letterlijk over aan het moment! 

  • De vier dagen zijn volledig afgestemd op de groep. Ik laat me leiden door mijn intuitie en leer je omdat ook te doen. 
  • Dit
    Je bepaalt zelf hoe lang je voor of na de reis blijft. Je bent flexibel om een hotel vol luxe te boeken, een huisje in de Campo of volledig back 2 basic.
  • Ik geef je opties waaruit je kunt kiezen, dus je wordt niet aan je lot overgelaten. Maar je kunt ook kiezen om zelf een plek te zoeken

Hoe het programma eruit kan zien

Het belangrijkste aan het luisteren naar je intuitie is je veilig en vertrouwt voelen. Daar wordt veel zorg aan besteed voor, tijdens en na het retreat. 

Programma:
Bezoeken magische plekken op het eiland.

Contact maken met jouw intuitie middels dans, soundhealing, schrijven en meditaties.

Intenties zetten tijdens de volle maan ceremonie op een magische plek.

Wandelingen om de kracht van de natuur te gebruiken om jezelf nog meer te openen.

Jezelf opladen tijdens in duik in de azuurblauwe zee. 

We voeden ons lichaam  bij heerlijke healthy lunchtentjes.

Voor wie is deze retreat?

Voor vrouwen die voor een keuze staan die vraagt om vertrouwen op je gevoel en intutie. 

Keuzes die te maken hebben met het gaan voor je dromen. Stoppen met je huidige baan, gaan voor je eigen onderneming, je plafond doorbreken en grootster gaan in je business.  

"It's so easy to choose logic, while magic was always a corner away!"

Als je echt leert leven in het moment, zal het juiste zich altijd laten zien. En leer je om vol vertrouwen in het leven te staan.

Ben jij klaar om deze stap te nemen?

 


Boek hier voor 21-24
oktober 

Boek hier voor 
18-21 november

Boek hier voor 
16-19
december 

Wat kun je verwachten

* LIVING THE IBIZA LIFE 

* KOM IN CONTACT MET JE GEVOEL EN INTUITIE 

* RUIMTE OM ECHT JEZELF TE ZIJN

* EASY FLOW 

* EXPRESSIE DOOR DANS, KLANKEN EN EMOTIES 

* EEN FULL MOON CACAO CEREMONIE 

* VERTROUWEN OP JEZELF 

* DE SLAPPE LACH EN RUIMTE VOOR TRANEN EN STAMPVOETEN

* VEILIGE SETTING OM TE VERBINDEN MET JEZELF EN ANDERE VROUWEN 

Over lonneke

Sinds 2019 woon ik op Ibiza. Ik houd me sinds 2012 bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan.

Ik doe niets liever dan vrouwen begeleiden in het zakken van hoofd naar lijf door dans, meditatie en ceremonies. 

Ik verbind je weer met de wijsheid van je hart, je lijf en de kracht van de natuur! Ik werk veel met sensualiteit, speelsheid, plezier en diepgang

"Ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Deze retreat bracht me in mijn vrouwelijke kracht. Ik heb geleerd om mezelf toe te staan om zacht te zijn en nog meer te luisteren naar mijn eigen flow." 

Simoon 

"Tijdens deze retreat hebben we gewerkt aan het ownen van mijn succes. We zijn op verschillende plekken geweest en hebben gewerkt met meditatie en opstellingen. Maar er was ook ruimte voor luchtigheid en plezier."

Dominique 

"Deze retreat was echt volledig in flow. We keken continue naar wat zich in het moment aandiende. Dit gaf heel veel magische momenten. Vooral de Tanit Cave was bijzonder. Maar ook het dansen bij een natuurlijke bron en de connectie met de natuur."

Mieke