Kies hier de training die bij je past!

Sisterhood Facilitator Training & Onaangepast Leven 

Hey, wat leuk dat je een training bij me komt volgen.

Onaangepast Leven 

De 5 weekse Insta Training 'Onaangepast Leven' heb ik samen met Enya opgezet omdat we een Nederland willen creeren waar iedereen de ruimte voelt om onaangepast zichzelf te zijn. 

In deze 5 weekse training leer je waarom je jezelf aanpast en hoe je weer terug kunt naar de authentiek versie van jezelf. 

De training bestaat uit 5 levensgebieden. Onaangepast Leven met jezelf, de liefde, werk, familie en vrienden. 

In de training gaat het om begrijpen, voelen, ervaren en reflecteren. We komen live op Insta, je krijgt visualities, meditaties en oefeningen in een uitgebreid werkboek vol inspiratie van Lonneke en Enya. 

Deze online training start op 28-12-2021, vanaf 249 euro. 

Sisterhood Facilitator training 

Wil jij je eigen Sisterhood opzetten? In deze 3 maanden training leer je hoe je dit kunt doen. 

We gaan aan de slag met het helen van de sisterwound, de regels rondom het faciliteren van een sisterhood, space holden, afstemmen op de groep, meditaties channelen, muziek playlisten ontwikkelen, je eigen unieke twist geven aan jouw sisterhood en direct aan de slag met het opzetten van je eigen Sisterhood. 

Ik combineer jarenlange ervaring met het opzetten van Sisterhoods, het concept dat als een visioen tot me is gekomen deel ik met je en ik gebruik mijn kennis over het opzetten van een nieuw bedrijf zodat je ook direct aan de slag kunt. 

Dit is een 3 maanden traject met een 2 daagse aftrap en 6 online bijeenkomsten. 

Start 4 & 5 februari 2022 - 31-04-2021 
De investering voor de training bedraagt 1.950 euro ex. BTW 

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

News + dances in your email
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl