Over Lonneke 

Korte bio 

Geboortejaar: 1987 (koppige stier)

Afgestuurd in 2011, HBO Communicatie in Eindhoven

2011-2016 Een succesvol communicatiebureau gerund genaamd Dais&Lon (Strijp-S Eindhoven) 

2016/2017 Een reis gemaakt door Azie vol avontuur en spiritualiteit

2017 Break Free Society opgericht, SuryaSoul dansopleiding gevolgd (Level 1, 2 en 3) Training Familieopstellingen (Lichtcentrum Amsterdam) en Life Coach (Gabby Bernstein). 

2019 verhuisd van Amsterdam naar Ibiza om Retraites te organiseren en dansworkshops te geven op de mooiste plekken. 

2020 (tijdelijk) terug in NL voor vette nieuwe projecten :) 

Ik ben Lonneke. Van kleins af aan een ondernemertje. Van rondgaan met mijn zelfgemaakte parfum (van proefmonsters, zeep en kleurpotlodenpunten) tot een paardententoonstelling voor de buurt op mijn slaapkamer (wat niet meer was dan een doos vol foto's, Pennys en een hoefijzer).... Ja, een ruime fantasie is er ook altijd geweest.

Nog steeds houd ik van dromen en fladderen. Maar ook het ondernemende zit er nog steeds in! Direct na mijn afstuderen begon ik samen met een vriendin een strategisch communicatiebureau genaamd Dais&Lon. Onze belofte was; Onderscheidend door jezelf te zijn. We inspireerde bedrijven om niet alleen te vertellen wat ze deden maar vooral waarom ze dat deden. Purpose-driven.

Na vijf jaar met veel plezier dit bedrijf gerund te hebben voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Een sprong in het diepe. Ik verruilde mijn kantoor en appartement voor een backpack door Azië. Een avontuurlijke en spirituele reis. Van ashrams, meditatie en yoga tot het beklimmen van de Himalaya. Het was een adembenemende reis door mezelf en door Bali, Vietnam, Nepal en India.

Ook ontdekte ik de dans SuryaSoul, die me diep raakte in mijn hart. Mijn speelse, vrolijke kant kwam weer helemaal tot leven. Ik realiseerde me hoe erg ik mezelf had gepusht om mijn bedrijf tot een succes te maken. Doelen nastreven, meer willen en doorgaan. Het maximale uit het leven halen en hard werken! Het was tijd om meer aandacht te geven aan flow en intuitie. Leven vanuit mijn vrouwelijke kracht. Ik heb Break Free Society in 2017 opgericht vanuit mijn eigen verlangen om los te breken uit structuren die mij tegenhielden om mezelf te zijn.

Mezelf klein houden, om niet buiten de boot te vallen. Pleasen, om goedkeuring te krijgen. Handelen vanuit mijn innerlijke criticus omdat ik niet goed genoeg was. We hebben allemaal zo onze gedragingen die ons afhouden van wie we in werkelijkheid zijn. En het is tijd om los te breken zodat je helemaal vrij bent om jezelf te zijn. Vanuit vrij breken ontdekte ik om te leren accepteren wat nu is! Niet Break Free, maar Be Free! Waar je ook bent, wat je ook doet! Ga dansend het leven door en zeg JA tegen JOUW unieke levensdans. 

Breng je speelse, zachte, sensuele en intuitieve kant weer tot leven door het bezoeken van een Retraite, online programma of workshop! Ik kijk er naar uit om samen met je dansen in jouw Dance of Life

Over break free society 

Break Free Society is opgericht voor vrouwelijke pioniers die behoefte hebben aan minder moeten, minder controle en minder structuur. Vrouwen die willen leven en werken vanuit flow, inspiratie en intuitie. 

BFS gaat voor een society waarbij de vrouwelijke en mannelijke energie in balans is. Waar het hart net zo belangrijk is als het hoofd en waar je helemaal jezelf kan zijn. Break Free Society daagt je uit om je eigen levensdans te dansen.

Kortom; Een wereld waar iedereen zich vrij voelt en het leven viert! 

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

News + dances in your email
Aanmelden
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl