Prive Retreat op Ibiza

Reis 1, 3 of 5 dagen met me over het eiland

Retreat op de krachtplekken van Ibiza 

Ibiza heeft een magische en helende kracht. Iedereen die hierheen komt ervaart dat het eiland 'iets' met je doet. Niet voor niets kom je overal de Ibiza vibes tegen. 

In de afgelopen jaren heb ik leren werken met de krachtplekken van Ibiza. Ik gebruik deze plekken om je dieper te laten zakken in je lijf en om je transformatieproces te ondersteunen. We dansen, mediteren en doen ceremonies op deze krachtplekken. 

Als jij klaar bent om los te breken van oude patronen…
Als jij voelt dat je een laag dieper wil gaan...
Als je voelt dat je je succes wilt gaan ownen...
Als je voelt dat je wil leven vanuit zachtheid en flow...
Als jij jouw levensenergie weer wilt voelen stromen...

Dan is deze prive retreat iets voor jou! 
Je krijgt een exclusieve begeleiding van mij waarbij we ons richten op wat jij nodig hebt om in contact te komen met de liefde voor jezelf en een leven vol joy!

Dit kun je verwachten

1,3 of 5 dagen vol sensualiteit, speelsheid en flow
Een cacao ceremonie (optioneel)
Dans meditatie en verbindingsoefeningen
Liefdevolle en transformatieve begeleiding
Verbinden met je natuurlijke aantrekkingskracht
Vernieuwd inzicht en transformatie
Stralend en vol energie verlaat jij dit magische eiland

Ik neem je mee naar de mooiste plekken van het eiland

Sinds 2019 woon ik op Ibiza. Ik houd me sinds 2012 bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan.

Ik doe niets liever dan vrouwen begeleiden in het zakken van hoofd naar lijf door dans, meditatie en ceremonies. Ik verbind je weer met de wijsheid van je hart, je lijf en de kracht van de natuur! Ik werk veel met sensualiteit, speelsheid, plezier en diepgang. 

Ga 1 dag met me mee

3 dagen samen op pad

5 dagen samen op pad

Verblijf 

Stuur me even een berichtje als je nog geen slaapplek hebt op Ibiza. Ik heb contacten op het eiland met luxe B&B's maar ook simpele casita's of een kamer in een gedeeld huis.  

Boek de reis naar je sensuele zelf 

En de krachtplekken van Ibiza

 Het volgende is inbegrepen in deze prijs:

* De rondreis over het eiland 
* De halve of hele dagen dat we samen op pad gaan
* De begeleiding, cacao, dans en meditaties 
* Ik neem je mee naar leuke restaurantjes. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen. 

* Excl. Vlucht en overnachting 

Veerle Wagenaar 

Coach + schrijfster - Veerkracht Acadamy 

"De familieopstelling met Lonneke was heel verhelderend. Juist omdat zij naar een objectieve manier kan kijken waar jouw vraagstelling ligt. Lonneke stelt de juiste vraagstellingen en dat is heel verhelderend. Zij laat je echt voelen, waar jij de inzichten in wilt hebben. 
Lonneke bekijkt niet vanuit oplossingen maar juist vanuit het moment, dat alles oké is hoe het nu is!"

Arjen Heus 

Owner @ PLYGRND.city

"Ibiza, dat is toch een eiland alleen om te feesten..? Nee joh, zei Lonneke. Het is een super spirituele plek! Ik heb mn reis geboekt en een van de eerste dingen die we gingen doen was naar Es Vedra, op een boot. Wat een bijzondere ervaring. De sunset meditatie was krachtig. De dagen erna heeft Lon me het eiland laten ontdekken als een local en kwam op plekken die ik anders echt niet had ontdekt. Haar kennis is rijk en haar aanpak is grondig. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende trip naar deze magische plek."

Monique Brouwer

Freelancer 

"Door Lon laat je je graag op sleeptouw nemen, je voelt je direct op je gemak. De perfecte combi van ontspanning, jezelf kunnen zijn, lachen & gezellig genieten en dat op de mooiste plekjes van Ibiza."

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

The latest updates
Aanmelden
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl