Female Soulshine
Retreat

Je hebt zo’n beetje alles waar je naar gestreefd hebt, een toffe baan/een vet bedrijf en toch voel je een soort leegte. Je verlangt naar iets, maar je weet niet precies wat! Een onbestemd gevoel, een onrust in je lichaam en je hoofd die maar door wil gaan. 

Female soulshine Retreat - IBIZA 
van 19 tot 23 maart 2020

Kom thuis op het magische IBIza

Voor wie:

Vrouwen die gewend zijn om hard te werken en die willen leren om meer vanuit intuïtie en flow te werken.

Vrouwen die een droom hebben, maar de stap naar hun droom (nog) niet durven maken.          

PROGRAMMA:

Morning routine:
* Shaking & dancing
* Meditatie
 
10:00 uur
Healthy vegan/vegetarische brunch
 
Middag:
Variërend van inspanning en ontspanning.
 
Avond:
Gezamenlijk vegan/vegetarisch diner
 
Avondprogramma:
·      Ademsessie
·      Lig concert 

KOSTEN: 

Voor een privé kamer met tweepersoonsbed + brunch en diner + activiteiten:
1.110 euro per persoon.

Voor een gedeelde kamer met twee losse bedden + brunch en diner + activiteiten: 999 euro per persoon.

Exclusief:
Vlucht en transport op het eiland. Ik raad je aan om een auto te boeken via Doyouspain. Dit is spotgoedkoop (mocht je hier vragen over hebben, kun je me altijd mailen).

Je hebt hard gewerkt voor je doelen, voor het leven dat je gecreëerd hebt, maar toch voelt het niet helemaal kloppend. Je zou wel wat meer lef willen hebben om je dromen na te jagen. Of misschien wil je juist wat meer rust en zachtheid, omdat je altijd TE veel MOET van jezelf.

Ik neem je mee op een reis door jezelf en door het magische eiland Ibiza. We delen met elkaar! Shinen samen, ontspannen en voelen ons vrij! Vrij van verplichtingen en verwachtingen.

Je leert luisteren naar je hart, je intuïtie en je lichaam. Ik begeleid deze retraite door middel van dans, meditatie, schrijfoefeningen en 1-op-1 begeleiding. Je bent niet alleen! Dat zul je ervaren tijdens deze retraite. Samen maken we er een magische reis van. En natuurlijk helpt Ibiza heel erg mee. Het is hier zoooo mooi. Echt dit wil je niet missen. 

Ik nodig je uit in een super mooie Villa met Jacuzzi en genoeg ruimte voor jezelf in het midden van het eiland. Van daaruit gaan we het eiland verkennen. We brengen een bezoek aan Es Vedra (de krachtige powerrots), de Tanit Cave (dit is de godin van het eiland) en ik neem je mee op een hike naar de mooiste uitzichtplek!

Deze retraite brengt je helderheid, zachtheid en power. Vol nieuwe energie ga jij 2020 rocken! Deze retraite geeft je wat je nodig hebt. Lef om je dromen na te jagen, vertrouwen dat je de controle los kunt laten, flow, creativiteit en acceptatie. Datgene wat jouw thuis brengt op jouw pad! 

Deze reis is het beste cadeau voor jouw ‘heart & soul’.  

OVER LONNEKE

De Soulshine business retreat wordt geleid door Lonneke Zintel. Ze neemt je mee op een reis door jezelf en het magische eiland Ibiza. Ze is founder van Break Free Society, lifestyle en business coaching op soulniveau. Lonneke is het levende voorbeeld van een vrouw die met haar bureau succesvol was, maar vervolgens afscheid nam van alles wat ze heeft opgebouwd, om naar hart en intuïtie te luisteren. Ze ging op zoek naar een zachtere kant van zichzelf. Ze bleek in allebei de versies van zichzelf krachtig en succesvol te zijn, maar voelde vooral dat de combinatie van head en heart, male en female, limitless is. Die les wil ze vrouwelijke leiders meegeven.
 
“Ik zie jouw het liefst stralend en vol vertrouwen je dromen achterna gaan. Ik heb gemerkt dat veel ondernemende vrouwen struggelen met de balans tussen inspanning en ontspanning. Dromen en doen. Vertrouwen versus controle. Ik help je graag bij het vinden van deze balans. Dit betekent vaak dat je iets meer mag gaan luisteren naar je vrouwelijke kracht. Je intuitie, je hart, een fluisterende stem, kippenvel momentjes of tranen in je ogen.”

Boek Nu

en ontvang een persoonlijke meditatie t.w.v. 55 euro cadeau 

Veerle Wagenaar 
Coach + schrijfster - Veerkracht Acadamy 

"De familieopstelling met Lonneke was heel verhelderend. Juist omdat zij naar een objectieve manier kan kijken waar jouw vraagstelling ligt. Lonneke stelt de juiste vraagstellingen en dat is heel verhelderend. Zij laat je echt voelen, waar jij de inzichten in wilt hebben. 
Lonneke bekijkt niet vanuit oplossingen maar juist vanuit het moment, dat alles oké is hoe het nu is!"

Arjen Heus 
Owner @ PLYGRND.city

"Ibiza, dat is toch een eiland alleen om te feesten..? Nee joh, zei Lonneke. Het is een super spirituele plek! Ik heb mn reis geboekt en een van de eerste dingen die we gingen doen was naar Es Vedra, op een boot. Wat een bijzondere ervaring. De sunset meditatie was krachtig. De dagen erna heeft Lon me het eiland laten ontdekken als een local en kwam op plekken die ik anders echt niet had ontdekt. Haar kennis is rijk en haar aanpak is grondig. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende trip naar deze magische plek."

Monique Brouwer
Freelancer 

"Door Lon laat je je graag op sleeptouw nemen, je voelt je direct op je gemak. De perfecte combi van ontspanning, jezelf kunnen zijn, lachen & gezellig genieten en dat op de mooiste plekjes van Ibiza."

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

The latest updates
Aanmelden
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl