Return Of the Sacred Feminine 
 5 weken programma
start op 26 februari 2021 

Tired to be someone that you are not! 

Ben je ook zo klaar met streven naar meer en beter? Klaar met leven op wilskracht? Klaar om te overleven in plaats van echt te leven?

We zijn gewend om 'the good girl' te zijn of 'the strong independant woman'.

We zijn ver verwijderd van onze ware natuur. Onze echte kracht. Het is tijd om deze vrouwelijke kracht weer terug te claimen en volledig te omarmen. 

Onze intuitieve powers, onze creatiekracht, ons vuur, onze liefde, onze sensualiteit. Let's return to THAT! 

Enter the sacred space of the feminine 

Onze gaves komen terug. Onze intuitie wordt sterker en er is een diep verlangen naar je eigen innerlijke wijsheid. Laat je leven vol zijn van mysterie, sensualiteit en pleasure! Onze ECHTE kracht mag weer belichaamd worden. It's time! 

Honouring your own unique powers to soften hearts, to heal wounds, and to be passionate and powerful beyond measures, working with the forces of nature.

Kom in de cirkel en ontdek welke magie er in jou besloten ligt.
 
 
 

Owning our POWER  

Creating MAGIC 

Connecting to NATURE 

Het 5 weken programma 

Iedere week, op maandag en vrijdag, wordt je door 1van de 5 elementen geleid: aarde, water, vuur, lucht en ether. We bouwen een online tempel waarin alles mag ontstaan. Deze 5 weken worden magisch, sister! 

Iedere week ontvang je:
1. Een Healing/activatie -  om het element te integeren 
2. Een Dansvideo - om het element te embodyen
3. Daily Ritual - om iedere ochtend te connecten met het element
4. Creatievraag  - om te onderzoeken waar je nu staat en waar je naartoe wilt 
5. Afsluitingsritueel - om in diepe ceremoniele verbinding te staan met het element

24/7 toegang
Oneindige toegang tot de hele training + de community. Zodat je verbonden kunt blijven met alle sisters die de Sacred Feminine in zichzelf activeren en je de oefeningen kunt blijven doen wanneer jij wilt. 

€ 63 euro per week 
€ 315 in totaal incl. BTW 

Ik schrijf me in

Nu met extra bonussen: 

 Online Initiatie en ceremonie - de verbinding met de elementen uitnodigen en het opstellen van je medicijnwiel/altaar. 
 t.w.v. 97 euro 

Life Celebration om de volledige integratie te vieren en of sacred wijze deze 5 weekse reis met elkaar af te sluiten en te vieren. 
t.w.v. 65 euro

477 nu € 395 

Ik schrijf me in

 

Verbind je in 5 weken met je
sacred feminine powers 

Hoe verbonden ben jij met de elementen?

Hoe vaak ben jij bewust van de aarde onder je voeten? Voel jij je gedragen door moeder aarde?

Verbind jij je met het water in jezelf? Het water dat je drinkt? Ervaar jij de flow van het leven en ga je vloeiend het leven door?

Ken jij de kracht van je eigen vuur? Spreek jij jezelf wel eens vurig uit? Laat je jezelf weleens volledig gaan in je passionele energie?

Voel jij de lucht om je heen? Ben je bewust van het briesje dat op je huid blaast? Kun jij in 'the eye of the storm' blijven? Hoe luchtig ervaar jij je leven? 

Ben jij je bewust van je fijngevoeligheid, je energieveld? Het veld van waaruit alles ontstaat, ether? Kun jij de eenheid ervaren? En je verbonden voelen met alles en iedereen om je heen? 

Stel je voor dat je weer helemaal volledig vanuit ZIJN, mag mee bewegen op de flow van het leven, gepassioneerd en vederlicht, volledig één met het leven om je heen.

Hoe zou je leven er dan uit zien?

Het 5 weekse programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die de calling voelen om meer te leven vanuit flow, intuitie en overgave. 

Earth 

week 1: Je voelt je krachtig, veilig, zelfverzekerd en op je gemak. Je voelt je gedragen! 

Water

Week 2: Je voelt je flexibel, ervaart flow, sensualiteit en speelsheid. Je voelt je vrij!

Fire 

week 3: Je voelt je  vurig, gepassioneerd, sterk en verbonden met je eigen wil. Je uit jezelf volledig! 

Air 

Week 4: Je voelt je zo licht als een veertje, springlevend en luchtig. Je voelt je liefdevol & vrolijk! 

Ether

Week 5: In de laatste week vieren we het leven en onze verbondenheid met alles om ons heen. We vieren de verbondenheid met de natuur. We zijn allemaal 1! Let's celebrate the feminine way! 

Lonneke guided me and the group with her radiating energy of pure love. She encourages you with her enthusiasm on this magical journey of SuryaSoul Dance. The expression of the dancemoves enables me to feel more space, clearness and freedom within my body and beyond. Dancing SuryaSoul is also so much fun, joy and a vibrant feeling to start my day with. I love it. Feeling grateful. <3

Joyce Yuen

Onwijs leuke workshop van Lonneke gehad. Ze geeft het op een hele open en toegankelijke manier. Er zit ook een mooie opbouw in de workshop, waardoor je er naartoe werkt en je vrij voelt om te doen waarvan ik misschien eerst dacht dat ik het niet zou durven / ongemakkelijk bij zou voelen. Ik denk ook dat hoe vaker je het doet, hoe meer je uit je hoofd komt en in je lijf.
Heel leuk! Thanks Lon! X

Marloes Slagter

"De dans raakte mij ontzettend en ik kreeg in één klap meer contact met mijn sensualiteit en lichaam. Ik had al eerder kennis gemaakt met dansen en sensualiteit maar vond de muziek en begeleiding van Lonneke super fijn. Waardoor ik een stap dieper kon gaan. Het is heerlijk om even niets te hoeven en gewoon alleen maar te dansen en voelen. Het is een leuke manier om contact te maken met lichaam, emoties en sensualiteit. "

Deidre Egberink

Let's embrace your
feminine powers

Deze 5 weekse is voor: 

*     Jou als je voelt dat het tijd is voor the Sacred Feminine to Rise 
*     Jou als je voelt dat je jezelf wil laten zien voor wie je echt bent
*     Pleasure seekers 
*     Dance lovers 
*     Free spirits 
*     Magic & Alchemy lovers 
*     For all woman who feel the call to embrace it all. 

Of voor jou als je:

*      Het spannend vind om je te openen voor je feminine powers
*      Als je twijfelt of je wel 'vrouwelijk' genoeg bent, yes you are!!
*      Als je je nog schaamt voor je gevoelige of wilde kant 
*      Als je nog heel vaak in de controle schiet en meer vertrouwen wil
*      Als je het super druk hebt, maar voelt dat het tijd is voor JOU

OVer Lonneke 

Lonneke heeft Break Free Society opgericht voor vrouwelijke pioniers die behoefte hebben aan minder moeten, minder controle en minder structuur. Vrouwen die willen leven en werken vanuit flow, inspiratie en intuitie. 

BFS gaat voor een society waarbij de vrouwelijke en mannelijke energie in balans is. Waar het hart net zo belangrijk is als het hoofd en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Break Free Society daagt je uit om je eigen levensdans te dansen.

Lonneke is een dance lover, naast haar eigen dans SuryaSoul danst ze 5rhtyhms en ecstatic. Het is haar missie om de magie van het leven weer terug te brengen door dans, meditatie en rituelen. Je kunt bij haar terecht voor retraites, (online) trainingen en workshops.

Over sietske 

Hoi!! Ik ben Sietske, lover of life, avonturier, levensgenieter en ik heb er mijn beroep van gemaakt om andere vrouwen te begeleiden terug naar huis. Naar Eenheid en Liefde. Voor mij is ZIJN het enige wat er is. In het hier en nu is waar het leven gebeurt. Simply BEING…. Niets om naar te streven, niets om hoog te houden. ZIJN, en genieten van wat er hier is. Nu. En juist deze staat van zijn is de poort naar alle juicyness in je leven. De levensenergie kan door je heen komen en jou in beweging zetten. Met jouw nieuw verworven vrijheid ben je in staat om gedreven te worden door passie, plezier, door je ingevingen. Eigenlijk hoef jij helemaal niets te doen! Want je wordt bewogen, je wordt gedreven! En verder mag je achterover leunen. Hoe vet klinkt dat? Minder streven, Meer leven. Mijn healing journeys helpen je hierbij. Deze zijn in vele vormen: 1 op 1, in een groep of in retreats zoals deze. Ready to truely LIVE?

"Wat een fijne dansworksop van Lonneke was het. Ze houdt een prachtige ruimte en heeft een stralende energie. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak. Samen maakten we een super mooie dansreis. Dankjewel Lonneke"

Sofie Kleefstra

Dansen met Lonneke was heerlijk! In het begin zoveel meer op slot als later! Dankjewel Lonneke!!! Op het derde nr echt eentranenwaterval! Maar prachtig! Dankbaar! En zo mooi wat dat je zei; dansen vóór jezelf en dóór jezelf! Dit hielp mij... mijn lijf ging leiden daarna! Zo fijn!

Sylvia Schrama

"The dance with Lonneke is always powerful and playful. It doesn't matter if the dance takes place in a virtual online dance space or in a real space. I feel so powerful after dancing SuryaSoul with Lonneke."


Swantje Tholund

5 weeks of Dance, activation,
rituals & ceremony

Let's unite as sisters and Return The sacred feminine