Sisterhood Facilitator Training 

Start Je Eigen Sisterhood
Volgende editie start 22 september

Online + retreat op Ibiza


Hi beautiful woman! 

Droom jij van je eigen Sisterhood? 


* Wil jij de magie van sisterhood overbrengen?
* Wil jij een plek creeren waar vrouwen zichzelf kunnen zijn?
* Wil jij een plek faciliteren om samen te groeien en elkaar te supporten?
* Wil jij leren hoe je kunt space holden? 
* Wil jij weten hoe je een sisterhood opzet?  
* Wil jij naast je huidige business of baan een sisterhood opzetten? 

Ja, ik wil op de wachtlijst voor deze training:

* indicates required

Over lonneke

Lonneke begeleidt vrouwen in de verbinding met hun authentieke expressie. Dit doet ze voornamelijk door dans, soundhealing en meditaties. 

Je voelt je lichter, stralender en vrijer na een sessie of retreat met Lonneke. 

Lonneke woont op Ibiza en is sinds 2012 bezig met haar spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd waaronder de SuryaSoul Teacher Training, basis training familie opstellingen, meditatie trainingen. Ze blijft leren omdat dit haar vervulling en plezier geeft.   

Soulexpression through movement & sound

"Ik breng je in contact met je authentieke expressie en verbind je met sensualiteit, speelsheid en leven vanuit je kern en in afstemming met de natuur." 

Boek hier jouw 
kennismaking

"Ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Deze retreat bracht me in mijn vrouwelijke kracht. Ik heb geleerd om mezelf toe te staan om zacht te zijn en nog meer te luisteren naar mijn eigen flow." 

Simoon 

"Tijdens deze retreat hebben we gewerkt aan het ownen van mijn succes. We zijn op verschillende plekken geweest en hebben gewerkt met meditatie en opstellingen. Maar er was ook ruimte voor luchtigheid en plezier."

Dominique 

"Deze retreat was echt volledig in flow. We keken continue naar wat zich in het moment aandiende. Dit gaf heel veel magische momenten. Vooral de Tanit Cave was bijzonder. Maar ook het dansen bij een natuurlijke bron en de connectie met de natuur."

Mieke