Sisterhood Facilitator Training 

 18-21 November 2021 - Ibiza 

Droom jij van je eigen Sisterhood? 

Leer in deze training hoe jij je eigen sister cirkel start 

Heb jij de magie van sisterhood al ervaren? Wil je deze ervaring graag delen met andere sisters? Weet je niet helemaal waar te beginnen? 

Dan is deze training perfect voor jou! Ik voelde tijdens een ademsessie dat mijn retreat op 18-21 november verandert moest worden in een Sisterhood Facilitator Training. 

Women are ready! Dat hoorde ik erna. Het is tijd om deze movement samen te dragen.

In 2019 schreef ik mijn eerste idee voor een Business Sisterhood. Ik draaide het eerste seizoen direct erna en de 4e editie is nu aan de gang.

Toen ik startte in 2019 met het organiseren van sisterhood trajecten had ik niet verwacht dat het zoveel impact zou maken.

Er ontstaat zoveel magie als we ons verbinden als sisters. Zonder maskers bij elkaar komen en als gelijkgestemden een veilige plek creëren waar we helemaal onszelf kunnen zijn. Zonder dat we elkaar helpen of fiksen.

Wat gaan we doen?

In deze 4 daagse training van 18-21 november 2021 leer je je afstemmen op je eigen intuïtie en op het veld van de groep.

We gaan samen oefenen met delen zonder fiksen/zonder oordeel en je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je eigen meditaties. Je zoekt je eigen unieke opbouw van jouw Sisterhood Cirkel.

Aan het einde van de training weet je jouw unieke stempel te drukken op je eigen sisterhood cirkel en heb je je eerste event gepland. 

Verblijf 

4 dagen lang verblijf je bij Casa Luz. Een super fijne retreat plek in de bergen van Sta Gertrudis.

Overdag zijn we bezig met de training en s'avonds kun jij je lekker terug trekken in deze cosy, huiselijke Ibiza Finca van het Nederlandse stel: Romy & Rogier 

Waarom ibiza? 

Ibiza heeft iets magisch. De natuur, de mooie baaitjes en de hoge trillingsfrequentie op de krachtplekken van het eiland helpen je om makkelijker af te stemmen op het moment. 

Je leeft hier automatisch meer in flow. Leert om te vertragen en om te verbinden met de feminine flow. Het is dus makkelijker om deze training in je op te nemen omdat het veel gaat over afstemmen op energie. 

programma

* Structuur, opbouw + regels van een Sisterhood - de basis.

* Je leert om je af te stemmen op je eigen energie een die van de ander.

* Je leert om spaceholder te zijn.

* Je leert over een goede opbouw van een playlist. 

* Je gaat direct aan de slag met de organisatie van je eerste Sisterhood cirkel.

* We kijken oude sisterhood wonden aan.

* We bezoeken de godin van het eiland en andere krachtplekken om onze energie te uplevellen.

Voor wie is deze training?

Voor vrouwen die:

Een sisterhood willen starten
Die meditaties willen opnemen en delen
Die fijne playlists willen maken
Die oordeelloos willen sharen
Die space holder willen zijn voor een sisterhood
Die een groep vrouwen willen dienen
Die iets extra's willen bieden aan hun klanten
Die een eigen draai willen geven aan hun Sisterhood
Die de wond rondom Sisterhood willen helen

Boek hier jouw 
spot

DEZE REIS IS INCLUSIEF: 

* 3 NACHTEN BIJ RETREAT PLEK CASA LUZ 

* 4 DAGEN TRAINING 

* KOM IN CONTACT MET JE GEVOEL EN INTUITIE 

* EASY FLOW 

* EXPRESSIE DOOR DANS, KLANKEN EN EMOTIES 

* EEN FULL MOON CACAO CEREMONIE 

* VERTROUWEN OP JEZELF 

* DE SLAPPE LACH EN RUIMTE VOOR TRANEN EN STAMPVOETEN

* VEILIGE SETTING OM TE VERBINDEN MET JEZELF EN ANDERE VROUWEN 

* EXCLUSIEF DINER 

* EXCLUSIEF REISKOSTEN 

Over lonneke

Sinds 2019 woon ik op Ibiza. Ik houd me sinds 2012 bezig met persoonlijke ontwikkeling en heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan. SuryaSoul Teacher Trainingen (level 1,2 & 3), Training familie opstellingen en verschillende meditatie trainingen. 

Ik doe niets liever dan vrouwen begeleiden in het zakken van hoofd naar lijf door dans, meditatie en ceremonies. 

Ik verbind je weer met de wijsheid van je hart, je lijf en de kracht van de natuur! Ik werk veel met sensualiteit, speelsheid, plezier en diepgang

"Ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Deze retreat bracht me in mijn vrouwelijke kracht. Ik heb geleerd om mezelf toe te staan om zacht te zijn en nog meer te luisteren naar mijn eigen flow." 

Simoon 

"Tijdens deze retreat hebben we gewerkt aan het ownen van mijn succes. We zijn op verschillende plekken geweest en hebben gewerkt met meditatie en opstellingen. Maar er was ook ruimte voor luchtigheid en plezier."

Dominique 

"Deze retreat was echt volledig in flow. We keken continue naar wat zich in het moment aandiende. Dit gaf heel veel magische momenten. Vooral de Tanit Cave was bijzonder. Maar ook het dansen bij een natuurlijke bron en de connectie met de natuur."

Mieke