Sisterhood 
Herfst traject  

Connect | Share | Dance & meditate 


3 maanden
Van 6 oktober tot 31 december 2021 

Verdiep de verbinding met jezelf 

In 3 maanden herontdek je de wijsheid van je lichaam en verdiep je de verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht. 

Samen met een groep vrouwen reis je deze herfst 3 maanden lang naar je onaangepaste zelf. In de nieuwe maan ceremonies,  tijdens de wekelijkse dans en meditatie momenten en tijdens de One Day Retreat vind je jouw unieke verbinding met jezelf.

De Herfst staat in het teken van loslaten

Alle blaadjes vallen van de bomen. Het is tijd om  naar binnen te keren en los te laten wat je niet meer dient.

De perfecte tijd om vanuit je eigen fijne cosy plekje te verbinden met andere sisters. Om elkaar te ondersteunen bij het loslaat proces.

In 3 maanden nog dichter bij jezelf komen, met de ondersteuning van dans, sisterhood, meditatie en kennis over de wijsheid van je lichaam.

Meer lezen

Waarom zou je meedoen? 

"Iedereen haalt haar eigen diamanten uit dit traject. Je leert jezelf beter kennen. Je leert luisteren naar je eigen lichaam, je hart en je intuïtie. Je wordt ondersteunt door de sisters in je Soulgroep om helemaal jezelf te zijn. In 3 maanden zak je steeds een laagje dieper van je hoofd naar je hart."

Het kan soms heel spannend zijn om je over te geven aan de flow van het leven. Niet te willen controleren of manipuleren maar jezelf overgeven aan de magie van het leven. 

In het lenteseizoen deden er 16 vrouwen mee van 25 tot 55 jaar. Iedere vrouw haalt weer iets anders uit het traject. 

Voorbeelden uit het lente programma 
Een vrouw ervaarde dat ze de wereld om haar heen veel liever begon te vinden. Omdat ze minder oordelen had naar zichzelf en anderen toe. 

Een jonge onderneemster kreeg in een keer allemaal aanvragen en kansen toegespeeld die ze zelf niet eens had kunnen bedenken. Juist vanuit de ontspanning in plaats van controle. 

Een andere onderneemster voelde zich altijd anders dan de rest en nu ze zichzelf meer accepteert in haar uniekheid wordt ze hier juist voor beloond en komen haar vrienden naar haar toe voor advies.

Een andere vrouw zat steeds in haar hoofd. Werd af en toe moe van haar eigen gedachtes en leert nu om liefdevoller te zijn naar zichzelf en beter te luisteren naar haar lichaam. 

Een andere vrouw geeft veel sneller haar grenzen aan en dit geeft haar zoveel kracht en vrijheid. 

Doe mee aan het herfst seizoen

Wil jij ook meer verbinding met jezelf. Onaangepast jezelf zijn? In verbinding met andere sisters loslaten wat je niet meer nodig hebt? 

Je bent welkom met alles wat er is! Sisters need Sisters. 
We gaan elkaar supporten in het realiseren van onze dromen. Leven vanuit liefde en vertrouwen op onze eigen kracht. We supporten elkaar met onze eigen presence. Niet met het oplossen van een probleem. Maar onze liefdevolle energie! The feminine way! 

Bekijk onderaan de website de magische verhalen van de vrouwen die je voorgingen in deze sisterhood! 

Dit traject is inclusief: 

In deze 3 maanden kom je online en offline samen in retreat, trainingen en Nieuwe Maan Ceremonies en Sister cirkels. 

3 Nieuwe Maan ceremonies  t.w.v. 220 euro

06-10, 04-11 en 04-12 New Moon Sisterhood Ceremonies van 19:30 tot 22:00 uur

Iedereen deelt haar intentie of droom met de groep. Je komt in een groep van 3/4 vrouwen samen om elkaar te supporten in het realiseren van je dromen. Niet door acties of adviezen, maar door elkaar te ondersteunen in energie en meditatie. 

Iedereen krijgt een persoonlijke meditatie afgestemd op jouw verlangen. 

1 Day retreat op 27 november t.w.v. 179 euro

27 November van 09:30 tot 17:00 uur in Nederland.

Tijdens deze One Day Retreat ga jij je verbinden met je onaangepaste zelf. We starten met een cacao ceremonie, dans, verbindingsoefeningen, vind je eigen klank, sharing circle & soundhealing.   

Workshop: Vind je innerlijke stem t.w.v. 79 euro

Donderdag 28-10 van 19:30 tot 21:30 uur via Zoom. 

In deze workshop gaan we nog dieper in op het vinden van je eigen unieke sound.  Ook gaan we spelen met een taal die niets te maken heeft met logica of conditionering. Vind de taal van je hart! 

Wekelijks online dans + meditatie t.w.v. 180 euro

Iedere woensdagochtend is er een dans  + meditatie van 8:00 tot 9:00 uur 

Deze dans kun je ook op een later tijdstip doen of een andere dag als dat je beter uitkomt. De dans is bedoeld om je uit je hoofd te brengen en de dag te starten vanuit de connectie met je lichaam. 

Totale waarde 658 euro 

Ervaringen van sisters

Klik op de video's en luister naar de ervaringen van andere sisters die je voor zijn gegaan. 

Break Free Society
Break Free Society is founded by Lonneke Zintel. It's her mission to get you out of your head into your body and soul. Awaken the fierce, wild & wise woman inside of you. Meditate, dance & play.

News + dances in your email
Contact

Lonneke Zintel
+316 52055778
lonneke@breakfreesociety.nl