Online training
Volg je gevoel en intuïtie 
 vanuit je woonkamer op Ibiza  Volg je gevoel en intuïtie

Dans mee op het magische eiland ibiza Vanuit je woonkamer. 


so happy to be alive? 


Ik kan je zeggen dat deze 28 dagen je leven gaan veranderen. Dat je nooit meer streng zult zijn voor jezelf. Dat je vanaf nu altijd handelt vanuit je intuitie en je niet laat leiden door je angsten.  

Maar ik wil niet focussen op je angst, strengheid of tekort. Dat heb je al lang genoeg gedaan! 

Ik wil je juist meenemen op een pad van speelsheid en lichtheid. En dit pad gaat juist om het omarmen waar je nu bent. Je staat jezelf simpelweg toe om meer plezier te ervaren en niets meer te onderdrukken. Shift je mindset en focus. 

Kies voor plezier en speelsheid in je leven. 

Laat je niet langer misleiden door je verhaal

Kies ervoor om jezelf niet langer te blijven voeden met tekort en angst. Je hoeft NIETS te doen en je hebt NIETS nodig om nu 'over the moon' gelukkig te zijn. 

Sta jezelf toe om meer plezier te hebben in je leven. Luister niet langer naar die strenge stem en geniet van het moment. Onderdruk niet langer je gevoelens. Deel ze in de dans en maak je zelf vrij om je speelsheid en sensualiteit te delen met de wereld. 

It's time to shine sister! 

Ik wil dansen op Ibiza vanuit mijn woonkamer 

€ 99,-

 • 4 * 40/45 minuten dansen om te connecten met je sensualiteit en speelsheid
 • Opgenomen op de mooiste plekken van Ibiza 
 • 3 maanden onbeperkt toegang tot de dansvideos
Ik wil alles: Dans, Activaties & sisterhood 

€ 279

 • Alle dansvideos uit het blok links. 
 • 4 activaties opgenomen in Ibiza om je te verbinden met je intuïtie
 • Toegang tot de sistercircles die iedere volle maan plaatsvinden
 • Ochtendroutine van 20 min. om je dag te starten vanuit een hoge vibratie
Ik wil alles
+
1-0p-1 coachingscall

€ 379

 • alle dansvideos uit blok 1
 • Alle activaties + sistercirkels + ochtendroutine uit blok 2 
 • Een coachingsgesprek over de blokkades die je ervaart om speelsheid en lichtheid toe te laten in je leven 
 • Een sessie via Zoom van max. 1,5 uur. 

Waarom zou je meedoen?

Omdat je simpelweg kiest voor meer plezier in je leven. 

Je ontvangt 4 weken lang 1 x per week een mail met een dansvideo  + activatie op Ibiza.

Na aanmelding krijg je direct je eerste cadeautje in je mailbox: Daily Morning Ritual en de data van de Volle Maan ceremonies die je kosteloos kunt bijwonen. 

Na deze 28 dagen:  

*    Voel je je licht en lekker in je vel

*    Voel je je sensueel en vrouwelijk

*    Durf jij jezelf te laten zien  

*    Ben je vrij in je expressie

*    Ben je zachter voor jezelf 

*    Vertrouw je jezelf en je pad

*    Kies je voor een speelse aanpak 

*     Voel jij je dankbaar voor het leven 
 

Meer lezen

INHOUD online training

Ibiza Vibes, Dance, activation & Sisterhood 

IN 28 DAGEN NAAR JE GEVOEL EN INTUITIE


Dit programma is online te volgen. Je kunt dus ieder moment instappen. Je ontvangt dan direct je eerste dansvideo vanuit Ibiza in je mailbox.

Het programma duurt 28 dagen omdat je dan altijd 1 x mee kunt doen met een Sistercircle tijdens de volle maan. In deze sistercircle deel je met andere vrouwen wat er bij jou loskomt, wat je niet langer gaat onderdrukken en hoe jij volledig in je speelsheid en sensualiteit stapt om al het plezier wat er in je zit tot uiting te laten komen.

Meedoen kan overal ter wereld. De Ibiza vibes komen naar je toe. 

WAAROM IBIZA?


Ibiza staat bekend om haar transformatieve werking. Het eiland is al sinds de hippietijd een  spiritueel bedevaartsoord, waar tijd niet bestaat en magie toegankelijker is. 
Wat als je nú kunt dansen op de mooiste plekken van het magische eiland Ibiza vanuit je eigen woonkamer?

Denk aan de krachtrots Es Vedra, de lichte rotsen en het strand met een azuurblauwe zee op de achtergrond. 

Ibiza heeft mijn hart gestolen. De aarde zit vol kristallen en ik voel me op dit eiland altijd meer in de flow, sensueler en vrijer. Deze vibes geef ik graag aan je door in de dansen, activaties en de volle maan ceremonies. 

DANSEN ALS TOOL NAAR JE GEVOEL EN INTUITIE 


Dansen is al eeuwenlang een manier om nog meer te zakken in je lijf en je volledig te laten leiden door je lichaam. Het is de perfecte plek om alles los te laten wat je niet meer dient. Om jezelf volledig te uiten. En om het leven te vieren. Of je nu bij een eeuwenoude stam komt of in een ordinaire kroeg. Dans is overal! 

De dans die jij gaat ervaren is erop gericht om je volledig te connecten met je gevoel en intuitie. Alles wat dat in de weg staat schud je lekker van je af. Je verbind je met je eigen flow, speelsheid en sensualiteit. Je ervaart door deze 28 dagen dat je meer leert luisteren naar je lichaam en haar subtiele sensaties. Je versterkt de verbinding met je eigen binnenwereld omdat je niets meer onderdrukt en alles leert toestaan! 

INHOUD online programma  

Ibiza vibes, Dance, activation & sisterhood 


ACTIVATIES ALS UPGRADE VOOR JE SYSTEEM  

Een activatie is krachtiger dan een meditatie. Je kunt het wel met elkaar vergelijken. Je brengt je hoofd namelijk tot stilstand en gaat in een ontvankelijke staat zitten of liggen. De activaties die je ondergaat zijn erop gericht om je intuitie weer te activeren. Het opent je hartchakra en laat de liefde voor jezelf meer toe. 

Iedere activatie heeft een ander thema met als hoofddoel om je meer in verbinding te brengen met je gevoel en intuitie. Zodat je meer gaat genieten van het leven. Je kiest voor je eigen pad en onderdrukt niet meer. Je leeft in flow en ervaart plezier, lichtheid en speelsheid. 

Dit werkt aanstekelijk op je omgeving! Let's spread this lovebomb. 

VOLLE MAANCEREMONIE - SISTERCIRCLE 

De (online) reis die we samen maken duurt 28 dagen. In deze 28 dagen kun je aansluiten bij een volle maan ceremonie.

Een volle maan ceremonie is het perfecte moment om te delen wat je los wilt laten en waar je meer van wilt in je leven. Je deelt je intenties voor de komende maan cyclus en je sisters ondersteunen je door te luisteren en 'space te holden' voor jouw hele zijn. Voel de liefde en verbinding met de groep! Weet dat we samen licht en liefde verspreiden en dat we samen gaan voor een wereld waarin we onszelf niet meer hoeven te onderdrukken.

Full expression of yourself! Hold & be helt by your sisters.  

 

Cadeau
Daily morning ritual 
(t.w.v. 45 euro) 

Ontvang een 20 minuten durend ochtend ritueel waarbij je dagelijks contact maakt met je intuitie.

Het ochtendritueel bevat een schrijfoefening, een shake oefening + ademoefening en voor de 'brave ones' - koud douchen als afsluiter ;).

DIT KRIJG JE: Doe mee met deze training voor 10 euro per dag. 28 dagen vol FUN, dans, activatie en sistercircle met een totale waarde van €459.

*     4 x 40-45 min. DANSVIDEOS  
op de mooiste plekken van Ibiza met begeleiding om te zakken in je sensualiteit en speelsheid.*
(t.w.v. € 280)

*     4 x 20-25 min. ACTIVATIES 
Om je systeem te upgraden naar een diepere verbinding met je intuitie. 
(t.w.v. 99 euro) 


*     1 x 2 uur MAANCEREMONIE Sharen en connecten met tribe sisters. 
(t.w.v. 35 euro) 

*      1 X 20 min. Ochtendritueel om te luisteren naar je gevoel en intuïtie
(t.w.v. 45 euro) 

NU voor € 279

* Toegang tot de dansvideo's vervalt na 2 maanden. De activaties en morning ritual blijven onbeperkt toegankelijk. Je kunt kosteloos onbeperkt blijven meedoen aan de sistercircels. Na aanschaf ben je part of the sistertribe! 

"Wat een fijne dansworksop van Lonneke was het. Ze houdt een prachtige ruimte en heeft een stralende energie. Iedereen voelt zich op zijn of haar gemak. Samen maakten we een super mooie dansreis. Dankjewel Lonneke"

Sofie Kleefstra

Dansen met Lonneke was heerlijk! In het begin zoveel meer op slot als later! Dankjewel Lonneke!!! Op het derde nr echt eentranenwaterval! Maar prachtig! Dankbaar! En zo mooi wat dat je zei; dansen vóór jezelf en dóór jezelf! Dit hielp mij... mijn lijf ging leiden daarna! Zo fijn!

Sylvia Schrama

"The dance with Lonneke is always powerful and playful. It doesn't matter if the dance takes place in a virtual online dance space or in a real space. I feel so powerful after dancing SuryaSoul with Lonneke."


Swantje Tholund

Lonneke guided me and the group with her radiating energy of pure love. She encourages you with her enthusiasm on this magical journey of SuryaSoul Dance. The expression of the dancemoves enables me to feel more space, clearness and freedom within my body and beyond. Dancing SuryaSoul is also so much fun, joy and a vibrant feeling to start my day with. I love it. Feeling grateful. <3

Joyce Yuen

Onwijs leuke workshop van Lonneke gehad. Ze geeft het op een hele open en toegankelijke manier. Er zit ook een mooie opbouw in de workshop, waardoor je er naartoe werkt en je vrij voelt om te doen waarvan ik misschien eerst dacht dat ik het niet zou durven / ongemakkelijk bij zou voelen. Ik denk ook dat hoe vaker je het doet, hoe meer je uit je hoofd komt en in je lijf.
Heel leuk! Thanks Lon! X

Marloes Slagter

"De dans raakte mij ontzettend en ik kreeg in één klap meer contact met mijn sensualiteit en lichaam. Ik had al eerder kennis gemaakt met dansen en sensualiteit maar vond de muziek en begeleiding van Lonneke super fijn. Waardoor ik een stap dieper kon gaan. Het is heerlijk om even niets te hoeven en gewoon alleen maar te dansen en voelen. Het is een leuke manier om contact te maken met lichaam, emoties en sensualiteit. "

Deidre Egberink

NA DEZE TRAINING: 

 •     Ervaar je meer plezier in je dagelijkse bezigheden 


 •     Kun je beter keuzes maken die kloppen voor jou. 


 •     Ben je beter in staat om te leven vanuit flow


 •     Voel je je krachtiger en zelfverzekerder


 •     Kies je vaker voor plezier en avontuur 


 •     Je bent vrolijker en trekt nieuwe mensen aan die passen bij je nieuwe vibratie 


 •  Je steekt je vrienden en partner aan met je speelsheid en sensualiteit